Maten vår

På Pasvik Folkehøgskole er vi opptatt av at de fire daglige måltidene er velsmakende og sunne, servert i trivelige omgivelser omgitt av vennene dine. Skolens verdier gjenspeiles i maten. Vi står for glede, raushet og trygghet. Måltidene er en del av skolens hjerte, som gir deg energi, fellesskap og trivsel.

ODD ØYVIND REIERSØLMOEN

Kokk

Odd Øyvind er vår alltid blide kokk. Han gjør sitt ytterste for at elevene skal være fornøyd med maten. For Odd Øyvind er mat mer enn bare næring. Måltidene gir deg en trygg, hyggelig og sosial ramme i hverdagene og gir deg følelsen av å være hjemme.

d17191100b9a9b33e3c85137a50ed968_250_250.jpg

Matsalen

Gjennom skoleåret får du oppleve alt fra variert og god hverdagsmat til lokale spesialiteter fra kortreiste råvarer. Når vi virkelig skal kose oss varter vi opp med gedigne festmåltider. Vi er alltid interessert i å utvikle oss og lytte til elevenes ønsker. For oss er det også viktig at du som ønsker det får god, variert og sunn vegetarmat. Velkommen til bords!